Foreningens aktiviteter

Medlemmerne samles hver torsdag til socialt samvær, reparation af udstyr (især elektronik) og banearbejde. Den anden torsdag i måneden er helliget kørsel på banen, hvor medlemmerne ofte selv har lokomotiver og vogne med eller kører med klubbens eget materiel. Herudover drager vi nogle gange om året på udstilling eller messe med vore udstillingsbane på seks gange 12 meter fordelt på 34 sektioner, som transporteres frem og tilbage i en lukket trailer.
Desuden samles vi i sommerhalvåret et par gange til havedag, hvor et medlem viser sit eget anlæg frem og inviterer til kørsel med medbragte lokomotiver og vogne. Endelig forsøger vi hvert år at samle tilslutning til en kort udlandsrejse til f.eks. veteran jernbaner i Europa (Tyskland, Østrig eller Schweiz).

Klub lokale

Vi bygger på en stor bane

Rejse aktiviteter

Vi har alt, hvad du behøver for at få den perfekte festlige aften - fra en indbydende atmosfære til et væld af lækre drinks. Tag endelig et kig rundt på vores hjemmeside for at se, hvad vi kan tilbyde, og hvor og hvornår du kan besøge os.

Tur til Zillertal Østrig

Tur Østrig besøg Zillertal bahn og Acensee bahn

Tur til Harzen

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Tur til Køln

Modeltog messe i køln